Linkzoeker
Image default
Zakelijke dienstverlening

Twijfel niet om een IBIX straalunit te huren

Het huren van een IBIX straalunit is een slimme keuze wanneer u efficiënt te werk wilt gaan tijdens het stralen. De straalmachine is voor zowel korte als lange periodes te huren, dus vraag gerust een offerte aan. Met de producten van Nobel Products kunt u uw schip efficiënt en grondig reinigen, zodat deze volledig klaar is voor volgend gebruik.

Kies de juiste straalmachine om uw schip te reinigen

De straalmachines zijn gemakkelijk in gebruik, dus het is niet nodig om hier heel veel ervaring in te hebben als u ze gaat huren. Het is natuurlijk wel handig als u weet voor welke oppervlakte u welke straalunit het beste kunt gebruiken. Heeft u nog geen idee welke straalmachine het beste is voor uw oppervlakte? Vraag dan een vrijblijvende demonstratie aan. De straalunit van Nobel Products wordt bij u op locatie geleverd en u krijgt de tijd om de machine uit te testen. De specialisten geven u graag advies over de verschillende IBIX straalunits in het ruime assortiment. Tijdens de demonstratie worden uiteraard de juiste straalmiddelen meegeleverd. Op deze manier kunt u hierin ook het verschil ontdekken. Naast het huren van de straalmachine kunt u er ook voor kiezen om een straalunit te kopen. Dit is vooral handig wanneer u deze machines regelmatig wilt gebruiken. De compacte IBIX straalunit verplaatst u gemakkelijk over het schip. Ze zijn fijn in gebruik door het formaat en de toepassingsmogelijkheden. Of u nu werkzaam bent in de scheepvaart, visserij of het jachtonderhoud, dat is voor dit bedrijf geen enkel probleem. Ze leveren hun producten binnen 24 uur aan diverse branches. Met hun producten vaart u binnen de kortste keren weer rond met een brandschoon schip.

Geniet van een brandschoon schip

Het huren van een straalmachine of straalunit is erg gemakkelijk en u hoeft zich geen zorgen te maken over de levering. De vakmannen van Nobel Products weten precies hoe ze hun werk moeten uitvoeren. Bekijk het brede aanbod aan straalmiddelen en machines op de website en neem contact met ze op om de gewenste hoeveelheid te bestellen