Linkzoeker
Image default
Zakelijk

Van auto tracker tot GPS tracker: houd je ritten bij!

Als je veel onderweg bent voor je werk of gewoon graag reist, dan kan het bijhouden van je ritten en afstanden erg handig zijn. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn voor je administratie, om je kilometervergoeding te berekenen of om je reiskosten te declareren bij je werkgever. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, zoals met een auto tracker, ritregistratie of GPS tracker.

Auto tracker

Een auto tracker is een geavanceerd apparaat dat je in je auto plaatst en waarmee je de locatie van je voertuig kunt bijhouden. Het kan handig zijn om te weten waar je auto zich bevindt, bijvoorbeeld als je deze uitleent aan iemand anders of als je wilt weten of deze veilig geparkeerd staat. Met een auto tracker kun je deze informatie eenvoudig opvragen via je smartphone of computer.

Ritregistratie 

Ritregistratie is een systeem waarbij je je ritten handmatig bijhoudt, bijvoorbeeld door middel van een notitieblokje of een app op je telefoon. Het voordeel van ritregistratie is dat je zelf kunt bepalen welke informatie je wilt bijhouden, zoals de datum, begin- en eindtijd, afgelegde afstand en het doel van de rit. Hierdoor kun je nauwkeurig je zakelijke of privé kilometers bijhouden en eenvoudig je administratie op orde houden. De betere optie is een digitale ritregistratie die ook nog eens voldoet aan de eisen van de Belastingdienst.

GPS tracker 

Een GPS tracker is een geavanceerder apparaat dan een auto tracker en biedt meer mogelijkheden. Met een GPS tracker kun je niet alleen de locatie van je voertuig bijhouden, maar ook informatie over snelheid, afgelegde afstand, rijgedrag en meer. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld het monitoren van een wagenpark of het volgen van een verloren voertuig.

Kortom, of je nu op zoek bent naar een eenvoudige manier om je ritten bij te houden of naar geavanceerde tracking mogelijkheden, er zijn verschillende opties beschikbaar. Door het gebruik van een auto tracker, ritregistratie of GPS tracker kun je eenvoudig je ritten bijhouden en je administratie op orde houden.

 

https://www.trackjackeurope.com/rittenregistratie/