Linkzoeker
Beauty en verzorging

De waarheid achter plastische chirurgie

Je hoort en ziet de laatste tijd veel over plastische chirurgie, dit is soms positief, maar vaak ook negatief. Heel veel mensen hebben hier een eigen mening over en veel vinden zelfs dat je je lichaam er mee verpest. Je ziet dan ook vaak de ergste gevallen voorbijkomen, mensen die hun hele gezicht bijvoorbeeld hebben laten verbouwen en dit vinden mensen vaak te heftig. Maar plastische chirurgie betekent niet dat je gelijk alles laat verbouwen. Botox betekent niet gelijk dat je gezicht er nep uitziet, er bestaat ook dosering. Dit wordt te weinig naar buiten gebracht en hierdoor hebben mensen een verkeerd beeld van plastische chirurgie.

Als u niet tevreden bent over bijvoorbeeld uw hele dunne lippen, dan kan hier gewoon wat aan gedaan worden waardoor u vollere lippen krijgt, zonder dat dit ernstige gevolgen heeft. Ook als u last heeft van fronsrimpels dan is het mogelijk om de fronsrimpel te verminderen. Ten eerste kan u natuurlijk kiezen voor een zalfje, er zijn er genoeg. Helaas is het vaak wel zo dat de zalfjes niet doen wat ze moeten doen en dan heeft u alsnog last van die fronsrimpels. Een tweede optie is botox, dit is namelijk een spierverslapper. Hierdoor zal u dan geen last meer hebben van die fronsrimpel of van die hangende mondhoeken, zonder dat het lijkt dat u hele gezicht is verbouwd. En botox is niet alleen goed voor het verminderen van rimpels, het kan zelfs helpen tegen chronische migraine en dit is alleen maar positief.

U hoeft dan bij een behandeling ook niet bang te zijn dat mensen iets negatiefs zullen zeggen, bij een kleine ingreep zullen mensen vaak positief zijn. Als u uw hele gezicht laat verbouwen dan kan dit soms nog wel negatief uitpakken. Faceland is een aanbieder op het gebied van plastische chirurgie en zal u hier meer informatie over kunnen geven.

Meer info : klik hier