Linkzoeker
Beauty en verzorging

Jonger lijken door fillers

Het gebruik van fillers wordt steeds meer gedaan in de cosmetische wereld. Fillers hebben bijna hetzelfde effect als dat botox heeft. Ze zorgen voor een verjongde huid door de huid weer gladder te strijken. Fillers worden ook vaak ingezet om de lippen en wangen weer extra volume te geven. Zo krijgen de lippen en wangen weer een vollere vorm waardoor de uitstraling van het gezicht sterk zal verbeteren.

Heel veel vrouwen kiezen er tegenwoordig dan ook voor botox fillers te gebruiken, het helpt hen namelijk om er jonger uit te zien waardoor ze zich veel beter in hun vel voelen. De behandelingen zijn altijd maar klein en daardoor kort van duur. Hierdoor zijn de behandelingen ook veel toegankelijker dan veel andere opties om het uiterlijk te veranderen zoals bijvoorbeeld een hele facelift. Fillers zijn een goed alternatief te noemen ten opzichte van het ondergaan van een chirurgische ingreep. Fillers kunnen je vaak een veel jonger en strakker gezicht geven zonder dat het echt permanent is. Ze worden daarom soms ook wel een ‘liquid facelift’ genoemd. De werking van fillers is over het algemeen zo’n drie maanden zichtbaar. Om terug te gaan naar hetzelfde effect dien je weer een nieuwe behandeling te ondergaan. Dit heeft zowel voor- als nadelen. Aan de ene kant is het natuurlijk positief te noemen dat het niet voor altijd is. Soms zullen mensen misschien niet tevreden zijn met hun nieuwe uiterlijk, ze hoeven dan enkel drie maanden te wachten tot ze weer hun eigen natuurlijke uiterlijke terughebben. Het kan ook negatief zijn omdat het mensen misschien aanzet om steeds meer te laten doen. Dat ze van de fillers ineens ook overgaan naar bijvoorbeeld botox in lippen en steeds verdere behandelingen. Hierdoor zou je een onnatuurlijk effect kunnen krijgen.

Het is altijd van belang om goed advies in te winnen bij arts die je behandeld. De arts zal ook eerst altijd een consult met je houden voordat hij of zij de behandeling uitvoert.

 

Meer info : klik hier