Linkzoeker
Bedrijven

Huur als startende ondernemer een bedrijfspand in Zevenaar

Bent u een startende ondernemer of wilt u uw bedrijf uitbreiden? Dan is het tijd voor het huren van een nieuw bedrijfspand. Daarom is het een goed idee om te kijken naar de mogelijkheden bij OC Pelikaan. Zij beschikken over verschillende kantoren die u kunt huren als bedrijfspand in Zevenaar. Hierbij betaalt u elke maand een vast bedrag, zodat u elke maand perfect weet hoeveel uw pand u zal kosten. Er zijn verschillende ruimtes van diverse groottes beschikbaar. Bent u benieuwd naar hoe uw nieuwe bedrijfspand in Zevenaar er uitziet? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging op de locatie.

Geniet van vele extra’s als u een bedrijfspand in Zevenaar huurt

Als u een bedrijfspand in Zevenaar huurt, wilt u wel gebruik kunnen maken van diverse faciliteiten. Bij OC Pelikaan geniet u dan ook van het gemak en comfort waar u nood aan heeft. Denk hierbij aan een snelle internetverbinding, individueel te regelen airco’s, een vaatwasser en koelkast, regelbare zonwering en een lift naar de eerste verdieping. Daarbij is uw locatie ook eenvoudig te bereiken. Er handig als u regelmatig klanten over de vloer krijgt. Bent u benieuwd naar de huurprijzen voor dit bedrijfspand in Zevenaar? Bekijk dan snel de verschillende mogelijkheden op de website van OC Pelikaan en plan een bezoek op de locatie in.

Een bedrijfspand voor kleine bedrijven in Zevenaar

Bent u op zoek naar een klein kantoor. Dan kunt u bij OC Pelikaan in Zevenaar een kantoor huren van 19 vierkante meter. Bij uw kantoor heeft u ook voldoende parkeergelegenheid en is het bedrijfspand gelegen tegenover het station. Daarbij krijgt u bij het huren van uw pand diverse gratis faciliteiten. Ook heeft u de keuze uit diverse extra’s, zoals een wekelijkse schoonmaak, een cateringservice en een ondersteunend secretariaat. Zo heeft u meer tijd om te focussen op uw werk en ontvangt u uw klanten in een aangename omgeving. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak.