Linkzoeker
Image default
Dieren

Deskundige dierenkliniek in Amsterdam

Wanneer u op zoek bent naar een deskundige dierenkliniek in Amsterdam is Dierenkliniek de Pijp een echte aanrader. In deze kliniek werken deskundige artsen die gespecialiseerd zijn in honden, katten, konijnen en knaagdieren. Uiteenlopende behandelingen zoals vaccineren, castreren, het maken van echo’s, operaties en preventieve gezondheidszorg voor dieren vinden in deze kliniek plaats. Het is zelfs mogelijk om bij deze deskundige dierenarts een persoonlijk zorgplan voor uw geliefde huisdier op te stellen. Zo geeft u uw maatje de beste preventieve zorg om zo te streven naar de meest optimale lichamelijke gezondheid van uw dier.

Deze dierenpraktijk staat voor groen en duurzaamheid

Als u kiest voor deze dierenkliniek in Amsterdam, kiest u niet alleen voor de beste zorg van uw huisdier maar streeft u ook nog eens naar een beter milieu. In deze kliniek staat duurzaamheid, naast de gezondheid van dieren, bovenop. De artsen schrijven enkel medicijnen en voeding voor uw huisdieren voor die gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten. Als dit toch vlees of vis bevat, dan zijn deze van duurzame oorsprong. Een deel van de winst van deze dierenvoeding gaat zelfs naar de Ocean Clean Up. Verder wordt in de kliniek enkel groene stroom uit Nederland gebruikt en planten ze voor elke nieuwe patiënt een boom, om zo de CO²-uitstoot te compenseren. De materialen die gebruikt worden in de kliniek zijn niet alleen duurzaam geproduceerd, hier wordt ook nog eens zuinig mee omgegaan.

Maak een afspraak voor uw huisdier via hun website

Heeft net een nieuw huisdier uw gezin uitgebreid of bent u op zoek naar een nieuwe dierenkliniek voor uw geliefde maatje? Ga dan eens langs bij deze dierenkliniek in Amsterdam. U maakt eenvoudig een afspraak via de website van deze deskundige dierenkliniek. De kliniek heeft ruime openingstijden en is ook op zaterdag geopend, ideaal voor als u een drukke werkweek heeft.

https://dierenkliniekdepijp.nl/gebitsreiniging-kat/