Linkzoeker
Zakelijke dienstverlening

Een onafhankelijk pensioenadviseur die u bijstaat in het beheer van uw pensioen

Veel mensen zien hun pensioen als ingewikkelde materie, wat later pas aandacht nodig heeft. Daarom stellen ze actie ondernemen vaak uit of doen er niets mee. Dit geldt ook voor het regelen van het pensioen vanuit de werkgever voor de werknemers. In dat geval doet u er goed aan om een onafhankelijk pensioenadviseur in te schakelen. Deze kan u uitstekend van dienst zijn en voorzien van gedegen advies op maat, zodat u altijd de juiste keuze maakt. Ook voor uw werknemers.

Gedegen advies op maat

Er wordt natuurlijk behoorlijk wat gevraagd van werkgevers wanneer het gaat om het pensioen van de werknemers. Schakel daarom de onafhankelijk pensioenadviseur van PHB Financieel Adviseurs in. Deze onafhankelijk pensioenadviseur heeft een duidelijke rol in het geven van pensioenadvies, pensioenbeheer en pensioencommunicatie. Daarnaast voorzien zij u van overzicht en gemak in deze regeldruk. Zo staan ze u bij in het starten van een nieuwe pensioenregeling voor uw werknemers en staan ze u bij in het verlengen of oversluiten van een bestaande pensioensregeling. Op deze manier heeft u hier in ieder geval geen omkijken meer naar, waardoor u de focus kunt leggen op de kerntaken van uw onderneming.

Hier bent u niet slechts een nummertje

Bij PHB Financieel Adviseurs kiest u voor een onafhankelijk pensioenadviseur die zich richt op de beheer van het pensioen van u en uw werknemers. Bij hen bent u niet slechts een nummertje, maar kennen ze u persoonlijk. Hierdoor kunnen ze u te allen tijde voorzien van het best mogelijke advies, zodat u zeker weet dat er geen verkeerde keuzes gemaakt worden. Plan een persoonlijk kennismakingsgesprek in met de onafhankelijk pensioenadviseur van PHB Financieel Advies. Tijdens dit gesprek bespreekt u eenvoudig uw wensen en eisen, waarna zij er vervolgens mee aan de slag gaan. Zo zijn uw werknemers en uzelf straks voorzien van pensioenadvies op maat.

https://phb.nl/