Linkzoeker
Zakelijke dienstverlening

Kies voor geïntegreerde toegangscontrole van de specialist

Wanneer u met toegangscontrolesystemen werkt, kunt u deze eenvoudig laten integreren in overkoepelende systemen, waarna u de toegangsautorisaties hierin kunt toekennen. Deze taak laat u echter wel het beste over aan de specialist. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dormakaba. Met dormakaba SAP Access Control integreert u het beheer van toegangscontrolesturingen en toegangsterminals direct in SAP. Door de toegangscontrole op deze manier te integreren kunt u bijvoorbeeld bepaalde medewerkers toegang verlenen tot specifieke ruimtes. U kunt ook dagen en tijdstippen koppelen aan de toegang tot bepaalde ruimtes. Op die manier is uw pand beveiligd tegen ongewenste gasten of niet geautoriseerde personen.

Combineer toegangscontrole met tijdsregistratie

De systemen voor toegangscontrole van dormakaba zijn ook uitermate geschikt voor tijdsregistratie. Wilt u bijhouden hoe lang uw werknemers dagelijks, wekelijks en maandelijks werkzaam zijn binnen uw bedrijf? Laat dan ook tijdsregistratie integreren in het systeem. Zo maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden.

Veiligheid voor uw medewerkers en documenten

Door toegangscontrole te gebruiken, kunt u enkel gewenste gasten binnenlaten in de door u uitgekozen ruimtes. Hiermee stelt u de documenten van uw bedrijf veilig en voorkomt u industriële spionage. Maar ook voor uw medewerkers creëert u zo een veilige werkomgeving. Mensen met verkeerde bedoelingen worden namelijk ook buitengehouden.

Vraag om advies op maat

Ziet u het wel zitten om toegangscontrole toe te passen in uw bedrijfspand en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan zeker even een kijkje op de website van dormakaba. Daar staat voldoende informatie op, zodat u zich tot in detail kunt inlezen. Wilt u liever persoonlijk contact? Via de contactpagina vindt u het telefoonnummer waarnaar u kunt bellen. Een van de medewerkers van dormakaba helpt u dan graag verder en beantwoord al uw vragen omtrent toegangscontrole. Wacht niet langer en onderneem vandaag nog de eerste stappen naar een veilige, betrouwbare en goed te controleren werkomgeving.

https://www.dormakaba.com/nl-nl