Linkzoeker
Financieel

Bekijk het aanbod aan speciale 2 euromunten van deze specialist

Heeft u een uitgebreide muntencollectie en wilt u deze uitbreiden met speciale 2 euromunten? Bekijk dan eens het aanbod van Coins4all. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het verkopen van diverse munten van verschillende Europese landen. Wat begonnen is als een hobby is uitgegroeid tot een bedrijf waarbij de beste kwaliteit gewaarborgd wordt. Het assortiment bestaat uit bijzondere munten die gevonden zijn op beurzen en veilingen en voor een goede prijs aangeboden worden. Kies uit het ruime aanbod op hun website en vindt de munt die u zoekt. Als muntenverzamelaar kunt u hier uren rondstruinen.

Kies uit het uitgebreide aanbod

Coins4all heeft speciale uitgaven van 2 euromunten van verschillende Europese landen. Hierbij gaat het om een speciaal thema, een mooie kleur of een munt verpakt in een coincard. Er worden munten uitgebracht om belangrijke momenten in de Nederlandse geschiedenis te eren of om bijvoorbeeld een jubileum te vieren. In 2014 is er een speciale 2 euromunt uitgebracht om het 150-jarige bestaan van het Rode Kruis te vieren. Bent u echter op zoek naar een specifieke munt om uw collectie compleet te maken? Ook dan is de kans groot dat u bij Coins4all slaagt. In hun webshop kunt u selecteren op land en jaartal, maar ook op Europese uitgaven, gekleurde munten en accessoires. Zo koopt u bij hen ook albums om munten in te bewaren en diverse naslagwerken als u meer achtergrondinformatie wilt.

Profiteer van de service

Het bestellen van speciale 2 euromunten gaat eenvoudig en snel via de website van Coins4all. Via de veilige betaalomgeving betaalt u direct online en wordt uw bestelling opgestuurd. Wanneer u een bestelling plaatst van boven de € 75,- dan zijn de verzendkosten gratis. Bent u niet helemaal tevreden of zoekt u toch een ander soort munt? Dan is het mogelijk om uw bestelling gratis te retourneren. Zoekt u een bepaalde munt, maar staat deze niet tussen het aanbod? Neem dan contact op met Coins4all. Ook voor andere vragen kunt u bij hen terecht. Ze helpen u graag verder!

https://www.coins4all.nl