Linkzoeker
Financieel

Is litecoin beter dan bitcoins?

Je hebt waarschijnlijk gehoord van alle drie de meest populaire vormen van virtuele valuta’s die daar vandaag rondzweven: Litecoin, Dogecoin en Pyphetherbox. Maar wat is het verschil tussen deze en hoe vergelijkt men met de ander? Neem in dit artikel goed een kijkje eens naar een paar van de verschillen tussen deze virtuele valuta’s, evenals enkele vergelijkingen tussen Litecoin en de andere twee. Het eerste ding zou kijken naar het bewijs van werk (bewijs van mijnen) schema. Immers, de manier waarop deze virtuele valuta’s opereren, is door bewijs van werk, dus laten we snel kijken naar hoe elk elk werkt.

  

Litecoin opereert veel op de oudere virtuele valutasystemen (VCS) zoals Paypal en Ebay deed voordat ze geëvolueerd zijn naar een echte online valuta. Wat dit betekent, is dat in plaats van geld uit te geven in de vorm van echte wereldbiljetten (zoals u met uw nationale valuta), u een speciaal type virtuele valuta gebruikt dat op internet wordt afgegeven. Dit virtuele geld wordt gebruikt om dingen te kopen van online verkopers (niet door uitwisselingen) in plaats van van een bank of financiële instelling. Een van de belangrijkste verschillen is dat Litecoin niet functioneert door een centrale reserve van welke aard dan ook te hebben, maar eerder door een technologie te hebben die als een geautomatiseerde manier dient voor mensen om geld van de ene plaats naar de andere te overbrengen. Dus we hebben een bewijs van werk, waardoor het anders is dan andere virtuele valuta’s.

 

Door op internet bedoelen we overal met een snelle internetverbinding. In dit geval is het vrij gemakkelijk om te zien dat dit criterium vrij los is, op zijn minst op dit moment. Omdat meer winkels en bedrijven goederen en diensten beginnen te bieden via internet, wordt de noodzaak van virtuele valuta groter. Daarom, omdat meer mensen beginnen met het gebruik van dit soort technologieën, zal er een toename zijn van het aantal cryptocurrency-uitwisselingen die uitkomen, evenals het aantal virtuele valuta’s dat kan worden gebruikt om te transacties. Wanneer u echter naar de twee meest populaire cryptocurrencies bekijkt, is het duidelijk dat Litecoin niet zo goed bekend is als Say, Dash of Monaco. Dit kan zijn omdat de belangrijkste verkooppunten niet echt zo spannend zijn in vergelijking met andere valuta’s die veel hogere handelsvolumes hebben.

 

Bijvoorbeeld, het is heel moeilijk om te voorspellen waar de waarde van Litecoins in de toekomst zou kunnen gaan. Dit is grotendeels te wijten aan het feit dat het enige dat je echt weet, is dat het nu zijn waarde vrij snel toeneemt. Het grootste probleem met voorspellen waar de waarde van elke valuta zou moeten zijn, is dat niemand precies weet hoe het gaat doen. Dit is een groot probleem voor bepaalde markten, zoals de forexmarkt, maar het is ook een probleem voor alle valuta omdat niemand weet wat er op de lange termijn zal gebeuren. Daarom is het onmogelijk om te zien of litecoïne in waarde zal blijven stijgen of als het plateau zal worden en uiteindelijk terugvalt.

 

Een andere vraag is vaak gevraagd is litecoin beter dan bitcoin?. Natuurlijk, er is geen manier om te weten of Litecoin in de toekomst wel of niet populairder zal worden, omdat niemand weet wat er over de lange termijn gebeurt. Er is echter zeker geen tekort aan concurrentie tussen de twee. Overwegende dat veel mensen de voorkeur geven aan de diensten van een bekende bedrijf, zoals Paypal om hun financiële transacties uit te voeren, zijn er nog steeds veel mensen die hun transacties geven via een onbekende of virtuele valuta-uitwisseling. Als zodanig zijn er honderden van deze websites en elk biedt verschillende voordelen.

 

Dus, in conclusie, het antwoord op de vraag is litecoin beter dan Bitcoin? zou zijn, het hangt ervan af. Het hangt af van wat uw doelen in het gebruik van internet en virtueel geld gebruiken. Als je gewoon geïnteresseerd bent om wat extra geld te verdienen, dan ja, het is mogelijk om dit te doen zonder veel complexe computer jargon te hoeven leren, en er zijn tientallen mogelijkheden voor je om het nu op verschillende online marketplaatsen te proberen

Krijg meer informatie hier BitcoinMeester