Linkzoeker
Financieel

Wat is bitcoins en hoe werkt het?

Veel mensen zijn gekomen om de vraag te stellen, wat is een bitcoin? Het is een digitale valuta zoals die door banken over de hele wereld wordt gebruikt. In feite waren banken de eerste gebruikers van dit virtuele valutasysteem. Het werkt precies zoals elk ander type geld, waarbij één sleutel wordt gecodeerd en wordt de rest gehouden in een offline bankrekening of offline computer. U kunt kopen of verkopen met dit virtuele geld, net zoals u echt geld zou gebruiken.

 

Nu weten we allemaal over de verschillende manieren waarop Bitcoins werkt. Maar je weet misschien niet over hoe Bitcoins werkt vanuit een technisch oogpunt. Allereerst is Bitcoins geen contant geld of een bank. Integendeel, het is een virtuele valuta die is verbonden met een persoonlijke computer van een gebruikers. De verbinding met de personal computer wordt meestal uitgevoerd via een USB- of een draadoverdracht. Dit betekent dat eenmaal deze privé-sleutel heeft, krijgt u toegang tot uw eigen bitcoins.

 

Bitcoins werkt op dezelfde manier met een andere openbare sleutel. Zodra u de privésleutel heeft, kunt u deze privé-sleutel gebruiken om transacties met iemand anders in de wereld te maken. In dit verband zijn er enkele beperkingen.

 


 

Dus je moet eerst je openbare sleutel versleutelen met een gekozen bericht. Dit bericht zou niet iets moeten zijn dat mensen gemakkelijk kunnen ontcijferen. Het is belangrijker dat het moeilijk is om te ontcijferen. Dan moet u uw publieke sleutel gebruiken om transacties te maken. U zult uw privésleutel niet gebruiken om dit te doen. Alleen uw publieke sleutel wordt door het systeem gebruikt om deze transacties mogelijk te maken.

 

Dit is hoe Bitcoins werkt. Het lijkt veel op een andere openbare sleutel, behalve dat het veel moeilijker te breken is. Nadat u uw privésleutel hebt gecodeerd, kunt u uw bitcoins op een van de uitwisselingen ter wereld gebruiken.

klik hier https://www.bitcoinmeester.nl/