Linkzoeker
Woning en Tuin

Met nieuwe vloertegels en wandtegels is uw ruimte weer als nieuw

Gaat u binnenkort de woonkamer, badkamer of keuken verbouwen? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar mooie vloertegels of wandtegels die perfect passen bij uw interieursmaak. Of u nu op zoek bent naar industriële, moderne vloertegels of eerder warmloopt voor wandtegels in een klassieke kleurcombinatie, bij KROON Vloeren in Steen te Meerkerk vindt u alles wat u maar kunt wensen. Het ruime assortiment staat bol van de verschillende soorten tegels zodat er voor iedere interieursmaak wel iets te vinden is.

Vind de perfecte tegels voor uw keuken, badkamer of woonkamer

Wist u dat het mogelijk is om de vloertegels ook te gebruiken als wandtegels? Andersom kan dit helaas niet, omdat de wandtegels niet sterk genoeg zijn om de constante belasting aan te kunnen. Een vloertegel is echter voor meer belasting gemaakt, waardoor het niet uitmaakt of u deze aan de wand of op de vloer gebruikt. Daarnaast is de laatste jaren vloerverwarming steeds populairder geworden. Het is mogelijk om vloerverwarming te combineren met vloertegels, maar dan moet u wel de juiste soort vloertegel hebben. De deskundige medewerkers bij KROON Vloeren in Steen adviseren u hierover. Daarnaast hebben wandtegels voor de badkamer andere kenmerken dan wandtegels voor de keuken. In de badkamer moeten ze bijvoorbeeld écht waterafstotend zijn, terwijl dit in de keuken geen vereiste is.

Ontdek wat er mogelijk is met de complete tegelkasten

In de tegelshowroom te Meerkerk zijn de vloertegels en wandtegels opgesteld in tegelkasten. Ieder paneel geeft een complete opstelling te zien van de vloertegels met bijpassende wandtegels. Het staat u echter vrij om een compleet andere combinatie te kiezen – dat is aan u! De adviseurs helpen u graag met het maken van een keuze. Schroom dus ook zeker niet om een van de deskundige medewerkers om advies te vragen als u op zoek bent naar vloertegels en wandtegels!