Linkzoeker
Woningen

Verhuis naar Amerika

Amerika is een hele populaire plek om naartoe te verhuizen. “The American Dream” is iets waar veel mensen naar streven. Het staat bekend als het land waar je alles kunt bereiken. Wanneer je hard werkt kun je de top bereiken ongeacht wie je bent. Het is alleen wel moeilijk om als buitenstaander Amerika binnen te komen. Wanneer het je eindelijk is gelukt dan moet je er ook nog naartoe verhuizen. Een verhuisbedrijf in Amstelveen kan je bijvoorbeeld helpen om je meubels daar te krijgen. Het verhuisbedrijf in Amsterlveen zorgt er dan voor dat alles goed aankomt. Je hoeft daar dan niet meer naar om te kijken omdat het verhuisbedrijf in Amstelveen er voor zorgt.

Verblijfsvergunning

Om in Amerika te verblijven heb je een verblijfsvergunning nodig. Dit wordt ook wel een greencard genoemd. Dit heb je nodig wanneer je langer dan 90 dagen in Amerika wilt verblijven. Met de greencard mag je namelijk ook stemmen en een huis kopen. Je hebt dan alle rechten die de Amerikanen ook hebben.

Aan een greencard komen

Er zijn veel verschillende manieren om aan een greencard te komen. We noemen er hier 2. De eerste is via je werkgever. Wanneer je werkt voor een Amerikaans bedrijf dan kun je een L1-visum aanvragen. Met een L1-visum kun je een traject doorlopen om aan een greencard te komen. Je zou dan voor dit bedrijf in Amerika kunnen werken. Wanneer dat zo is ontvang je een greencard. Een andere manier die de meeste mensen proberen is via de Diversity Lottery. Dit is als het ware een loterij waarmee jij je greencard kunt winnen. Per jaar krijgen 55.000 mensen een greencard. Er doen ongeveer 20 miljoen mensen per jaar mee. De loterij is gratis en je mag ieder jaar proberen.

Verhuisbedrijf Amstelveen, emigreren, Amerika, Greencard, Lotterij

https://www.verhuismeesters.com/verhuisbedrijf-amstelveen/