Linkzoeker
Marketing

Hoe kom je hoog in Google?

Veel nieuwe bedrijven zijn vaak niet goed vindbaar op het internet. Veel nieuwe bedrijven maken daarom ook gebruik van een SEO bureau. De vraag is nu eigenlijk wat moet je doen om er voor te zorgen dat jij meer producten gaat verkopen en hoe kom je hoog in Google.

Tegenwoordig bestellen mensen steeds meer online. En dat kan van alles zijn tot shampoo flessen tot aan een nieuwe auto. Ja dat klopt, tegenwoordig kan je zelf auto’s online bestellen zonder ze in het echt gezien te hebben. Maar hoe zorg je er nu eigenlijk voor dat je ten eerste je producten verkoopt? Dat doe je dus om hoger in Google te staan. Doordat je hoger in Google staat en dus beter vindbaar bent zorg je ervoor dat jouw verkoop van de producten die je verkoopt stimuleert.

 

Hoe hoger je in Google komt te staan hoe meer verkoop je hebt. Veel mensen zijn namelijk op dat gebied behoorlijk lui en klikken toch vaak de eerste website aan terwijl jij precies dezelfde producten aanbied voor een veel betere prijs. Om zo hoog mogelijk in Google te komen staan schakel je een SEO bureau in bijvoorbeeld DoubleSmart zij zorgen ervoor dat jij beter vindbaar bent vergeleken met je concurrent. Niet alleen op het gebied dat je beter vindbaar ben nee, ook op het gebied dat je marketing goed overkomt naar de klanten toe. Het bedrijf zorgt ervoor dat je imago klopt met wat hij wil of verkoopt aan je klanten. Zo kun je er voor zorgen dat je jouw concurrenten altijd voorblijft. Wat ook belangrijk is, is om te kijken naar jouw missie en visie van je bedrijf. Als start-up is het van belang dat je weet waar je voor staat en dat je weet waar je voor gaat. Wat wil je in de toekomst bereiken en wat zijn dan nog meer je doelen. Het stellen van doelen kan er dus ook voor zorgen dat je de verkoop stimuleert. Daarom is het van belang tijdens het halen van je doel dat je steeds nieuwe doelen stelt. Niet alleen voor jezelf en het bedrijf maar ook vergeleken met je concurrenten. Het is belangrijk dat jij je concurrenten altijd voorblijft in hoe verre mogelijk.

 

Online verkoop bevorderen

Het online verkoop bevorderen kan je doen door middel van reclame op het internet. Bijna alle bedrijven doen wel aan reclame. Bij elk bedrijf pakken ze het ook anders gaan. Mocht je een restaurant openen in de stad laten ze vaak mensen rondlopen met flyers die zij vervolgens aan mensen geeft. Door middel van het flyeren kan je de interesse opwekken bij mensen. En om dat te stimuleren kan je er ook nog een kortingscode bij geven voor de eerste bestelling. Terwijl kleding winkel het veel meer zouden doen met advertenties. Het ligt er dus ook net aan welk soort bedrijf je begint. Elke bedrijven hebben nog niet eens marketing nodig denk bijvoorbeeld aan Apple.