Linkzoeker
Image default
Marketing

Hoge energielabels door vernieuwde technieken elektrische boilers

Hoge energielabels door vernieuwde technieken elektrische boilers.

Aangezien we van het gas af moeten voor 2050 zijn we op zoek naar elektrische boilers en vinden we vele merken en modellen. 
Maar waar moet je zoal op letten bij de aanschaf van zo’n apparaat?

Laten we beginnen bij hoeveel liter er nodig is voor jouw situatie, hoeveel personen wonen er in huis, wat voor soort douchekop wordt er gebruikt en moet de boiler horizontaal of verticaal geplaatst worden? 

Om uit te rekenen hoeveel liter je nodig hebt staat er op de website van elektrischeboiler.eu een on-line boilercalculator

Op deze website kan je eenvoudigweg alles invullen en vervolgens komt daar een advies uit.
Aan te raden is wel om dit ruim te nemen zodat iedereen een warme douche heeft.

Super handig natuurlijk, maar laten we ook even kijken hoe het qua aanschafkosten zit.

Dat valt na wat onderzoek allemaal reuze mee! Elektrische boilers zijn veel goedkoper in aanschaf dan gas ketels en vele male energiezuiniger. Dat is winst. Dus een elektrische boiler is zuiniger, goedkoper in aanschaf en vele male veiliger.

Er vind geen verbranding plaats en dus geen kans meer op koolmonoxidevergiftiging. Bovendien kan de boiler in een ruimte geplaatst worden waar geen ventilatie aanwezig is, kom daar maar eens om bij een reguliere gasketel.

 

Op de website van elektrischeboiler.eu vonden we bijvoorbeeld zeer voordelige en energiezuinige elektrische boilers van het merk Wesen.
Doordat er gebruik gemaakt wordt van de allernieuwste technologieën is er een elektrische boiler ontwikkeld die voldoet aan alle eisen van deze groene tijden.

De elektrische boilers van Wesen zijn voorzien van energielabel A/B.

 Met een strak en clean design en een diepte van slechts 30 cm kan je de elektrische boiler gewoon in het zicht hangen. 

In de meeste gevallen past de boiler zelfs gewoon in een keukenkastje. 

De elektrische boilers van Wesen hebben twee tanks die cilidrisch gevormd zijn met in iedere tank een eigen verwarmingselement. 
Hierdoor is een snelle opwarmtijd mogelijk, zonder dat dit meer energie kost en het leidt tot veel minder warmte verlies doordat de afzonderlijke tanks kleiner zijn.

Verkrijgbaar op de website van elektrischeboiler.eu;

De Wesen ECO en de WESEN Inox.

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/