Linkzoeker
Marketing

Ronde tafel zoekt hanglamp

Zet het onconventionele karakter van de Dundee, met de unieke posering van z’n drie poten, extra in de verf met een decoratiestuk. Een lamp in een koperen afwerking vormt een speelse aanvulling op de Dundee, maar ook een glazen exemplaar heeft een ongedwongen, modieuze look die perfect is voor de Dundee.

Creatieve sector: business met een knipoog

Voor creatieve beroepen, zoals bij een marketing- of communicatiebureau, doet een industriële tafel met een paar stoelen in een opvallende kleurtje het goed. Zet je tafel in een kantoor met posters en slogans die de creativiteit aanscherpen, om je ideeën alle kans te geven. Door de tafel in een open ruimte te plaatsen, worden medewerkers uitgenodigd om regelmatig plaats te nemen aan het bureau voor een informeel overleg. Die open werksfeer komt de productiviteit dan ook ten goede. De eiken tafel Newcastle, bijvoorbeeld, heeft een robuuste uitstraling maar is door de schuine plaatsing van het onderstel toch dat tikje speels.

Scandinavisch voor de Norwich

Een eenvoudig vormgegeven ronde tafel zoals de Norwich doet het goed met een Scandinavische gestylede afwerking. Ga voor een minimalistisch exemplaar dat modern en functioneel samenbrengt. Een oversized lamp, al dan niet in papier vervaardigd, staat mooi bij de Norwich, maar ook deze hanglamp met verlichting in glazen bollen creëert de juiste gezellige sfeer.

Sober voor de Verdun

Het ontwerp van de Verdun is ingetogen en elegant, en vraagt dan ook voor een hanglamp met hetzelfde karakter. Met een simpele ronde hanglamp kom je al een heel eind. De overige decoratie, zoals de stoelen, enkele foto’s of een vaas, gaan zo nog meer met de aandacht lopen. Wil je toch iets meer opvallend? Met een uitgepuurde versie van de klassieke lamp met kristallen geef je extra karakter aan je interieur.

Meer info : klik hier