Linkzoeker
Bedrijven

Altijd netjes de telefoon opgenomen

Wanneer je druk met je werk bezig bent, heb je soms geen tijd om ook nog de telefoon op te nemen. Bovendien werkt het natuurlijk ook als een afleidende factor en het haalt je uit je werkritme. Daarom is het voor sommige bedrijven goed om te weten dat je dit gedeelte van de bedrijfsvoering ook heel goed kunt uitbesteden. Een telefoonservice stelt je in staat om zelf te bepalen op welke momenten je wel en op welke momenten je de telefoon even niet kunt aanpakken. Dat is natuurlijk ook erg handig voor je eigen planning, omdat je dan precies weet wanneer je je beschikbaar moet houden voor het aannemen van de telefoon. Het is natuurlijk ook heel handig als je een vergadering hebt. Dan is het fijn dat je alsnog de telefoon kunt opnemen, al doe je dat dan niet zelf.

Een antwoordservice is misschien wel nog handiger voor drukke ondernemers. Dan wordt je telefoon ook echt opgenomen door een professioneel en extern bedrijf. Terwijl jij in je vergadering zit of niet aanwezig bent op kantoor, kun je er zeker van zijn dat de telefoon correct en tijdig wordt opgenomen en dat bellers op de juiste wijze worden geholpen. Deze professionele speler heeft meer dan genoeg ervaring met het opnemen van de telefoon, dus je kunt er zeker van zijn dat dit op een correcte manier gebeurt en dat je klanten en overige bellers op een correcte manier worden geholpen.

Het lijkt een flinke investering om een externe partij in te huren voor de telefoon, maar het aannemen van een aparte werknemer om dit te doen, is naar saldo nog duurder. Daarom is het ook vooral voor ondernemers met wat kleinere bedrijven een goed idee om een externe partij in te schakelen om te helpen bij het aannemen van inkomende telefoontjes.

Meer info : klik hier