Linkzoeker
Bedrijven

Hoe hosting vergelijken

 

Hoe hosting vergelijken

Het vergelijken van verschillende hosting providers kan nogal wat tijd in beslag nemen. Want de pakketten die aangeboden worden verschillen vaak enorm veel. Dat is niet heel fijn voor de consument, maar na goed zoeken vind je vaak wel een schappelijke deal waarbij je heel wat geld bespaard.

Hosting vergelijken qua prijzen

Zelf vergelijk ik webhosting providers altijd op prijs en de ruimte die je voor deze prijs aangeboden krijgt. Soms kan dat nogal verwarrend zijn, vooral bij shared hosting. Echter kom ik er vaak wel uit. Ik ben ongeveer 5 jaar geleden begonnen met het opzetten van mijn eerste website. Dat ging goed, ik had een snelle server waarbij mijn site enorm snel was, weinig tot geen downtime had en ik was zogezegd content. Echter nadat mijn site minder omzet genereerde en ik geld wilde besparen, voornamelijk op hosting. Kwam ik erachter dat ik echt veel te veel betaalde. Mijn site was voornamelijk informatief, ik verdiende mijn geld aan google ads en liet hem verder draaien. Iedere week update ik de site met een relevant artikel en dat was het. Voor zo’n simpele site heb je niet veel server ruimte nodig, je hebt wellicht voldoende aan een klein shared hosting pakket.

 

Na lang zoeken en vergelijken kwam ik op een vrij nieuwe hosting provider terecht. Zij gaan schuil onder de naam Indugas. De mannen achter deze hosting zijn jong en dynamisch maar bovenal probleem oplossend. Ik zocht een geschikt pakket en daar hebben zij mij enorm goed bij geholpen. Ik raad deze hosting partij zeker aan mijn vrienden en collega’s aan.

 

Indien je meer wilt weten over hosting vergelijken, dan kun je ook altijd mijn blog bezoeken. Daar schrijf ik voornamelijk over site optimalisatie, hosting, domeinen en nog veel meer. Ik zie je daar!

 

Meer info : klik hier