Linkzoeker
Gezondheid

Prostaat problemen bij de man

Prostaat problemen bij de man

Veel mannen weten aanvankelijk niet dat prostaat problemen vaak tot erectieproblemen zullen leiden. Daarom is het echt heel erg belangrijk om het lichaam en de prostaat gezond te houden. Wanneer er sprake is van een vergrote prostaat leid dit meestal niet tot een erectie probleem. Echter zodra er sprake mocht zijn van prostaatkanker waarbij door medicijnen, een operatie of bestraling moet worden ingegrepen dan stijgt de kans op erectiestoornissen echt exponentieel.

Gezien het bovenstaande is het belangrijk dat je weet wat een erectiestoornis eigenlijk voor u in kan houden. De erectiestoornis zelf ook wel erectieles disfunctie genoemd. Ook indien je beter weet wat je mogelijk last van hebt maakt het eenvoudiger om er mee naar een dokter te gaan indien nodig. Vaak spelen er zowel lichamelijk als psychische oorzaken mee waardoor een erectiestoornis optreedt.

Ook is het meestal een combinatie van meerdere problemen. Echter kan lang niet altijd de oorzaak worden gevonden. Dus dat moet je ook even in je achterhoofd houden terwijl u de broek naar beneden doet voor de dokter. Gelukkig wordt de erectiestoornis al steeds beter bespreekbaar. En kun je vandaag de dag ook van alles zelf doen om het te verminderen. Om u te prikkelen zodat je potentie en libido weer gaat stijgen en ga zo maar door.

Ons advies is natuurlijk om een dokter te raadplegen. Echter zal hij je mogelijk de volgende adviezen geven.

– ga gezonder leven
– ga meer bewegen
– stop met roken / stop met alcohol drinken
– maak je problemen bespreekbaar met je partner.

Advies nodig van een dokter?
ga langs uw huisarts.

Meer info : klik hier