Linkzoeker
Bedrijven

Nieuw bedrijfje begonnen?

Ben jij net een nieuw bedrijfje begonnen dat hét nieuwe product verkoopt? Dan wil je natuurlijk wel dat deze producten verkocht kunnen worden. Om dit te doen is het handig om op het product een barcode te drukken. Voor het barcode printen kan je het best een continuous inkjet printer gebruiken. Wil jij je product in supermarkten of andere grote winkelketens gaan verkopen? Zorg er dan voor dat je de barcode op een goed vindbare plek plaatst, zodat deze goed vindbaar is voor de kassamedewerkers. Zo zullen er ook bij de klanten geen onnodige ergernissen ontstaan en zal de klant ultiem kunnen genieten van zijn gloednieuwe product.

Het printen van labels kan gewoon door normale printers gebeuren, maar als de verpakking van het product een ingewikkelde vorm heeft moet goed worden nagedacht over de manier waarop de barcode op het product geplaatst wordt. Hiervoor zou je hoogstwaarschijnlijk wel terecht kunnen bij bedrijven die gespecialiseerd zijn in het produceren van verpakkingen. Zij zouden je niet alleen advies kunnen geven voor het printen, maar waarschijnlijk geven ze je ook een mooie deal voor het uitbesteden van de productie van de verpakken bij hun bedrijf. Dit is natuurlijk ideaal aangezien je nu niet meer hoeft na te denken over de productie van de verpakkingen en je volledig kan richten op het product zelf.

Als je bedrijf groeit heb je waarschijnlijk wel de mogelijkheden om zelf een accommodatie te creëren waar de verpakkingen met de barcodes erop vervaardigd kunnen worden. Dit zal waarschijnlijk op lange termijn goedkoper zijn dan het uitbesteden van de productie van de verpakkingen. Wanneer je dit zelf op wilt gaan pakken kun je bij het bedrijf waaraan je het eerder uitbesteedde eens een kijkje nemen hoe zij jouw verpakkingen produceren. In principe kun je het productieproces klakkeloos overnemen, maar je zou het ook kunnen optimaliseren zodat je een minimaal bedrag besteed aan je verpakkingen.

 

Meer info : klik hier